Материали

Камъкът е много повече от строителен материал и въпреки представата му като „основа на сгради“ или „пътна настилка“, той намира все по-голямо приложение. Прецизната му обработка може да го превърне в архитектурен или декоративен елемент, а нерядко се търси и като интериорен акцент. Естествените материали, с които работи Карт Инвест придават неповторимо излъчване на всеки обект, а това е търсено от клиентите. Продуктите се добиват от България, но се осъществява и директен внос от цял свят. Целта на компанията е да разполага с широка гама от предлагани материали, за да може да задоволи потребителските изисквания. Съвсем естествено е, топ предложенията да са мрамор и гранит – те са познати на всички, а приложението им е широко навсякъде: в дома, офиса, вилата или градината. Свържете се с екипа на Карт Инвест, за да реализира поръчката според вашите изисквания и нужди.

Обърнете специално внимание на продуктите от риолит. Този, все повече набиращ полярност материал е прекрасен еквивалент на гранита. Риолитът представлява вулканична сфузивна скала със състав кварц, алкален фелдшпат и плакиоклаз, като често в него могат да се открият примеси от пироксен и биотит. На цвят е розов до светлосив с порфирна структура. Лесен е за обработка, а създават му го прави предпочитан за външна облицовка на фасади и екстериорни елементи.

През 2015 година Карт Инвест разкрива  и успешно експлоатира кариера за риолит. Това позволява да бъде поддържано в постоянна наличност достатъчно количество от този материал, за да се отговори адекватно на все по-нарастващото търсене. Риолитът  е част от визията на президентството, Министерски съвет и ЦУМ, в столицата, ние го препоръчваме на всеки, който търси стил и надеждност. Кариерата на Карт Инвест се намира в региона на Родопския масив, където добивът на риолит е интензивен, а самият материал се характеризира с отлични качества.

Сред материалите, които предлагаме са гранит, мрамор, варовик и много други. Ако имате конкретни запитвания, моля свържете се с нас на посочените контакти или отправете запитване. Ние ще се свържем с вас при първа възможност.